da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Facelift til hjemmesiden

Published on 26. februar 2015

Facelift til hjemmesiden

Masser af historier fra det virkelige liv, faglige inputs om de nyeste tendenser, vidensdeling, beskrivelse af de højst prioriterede temaer og oplysninger om projekter og partnerskaber. Det er blot en del af det omfattende, nye indhold på den ”ny-renoverede” hjemmeside for CSR Greenland.

Hjemmesiden vil som hidtil jævnligt bringe nyheder om både organisationens aktiviteter og arrangementer, om medlemsvirksomhedernes CSR-indsatser og resultater, om dialogen med politikere og andre interessenter og meget, meget mere. Derudover vil der gradvist blive udbygget en sektion med personlige historier om det store samfundsansvarsarbejde, der foregår i det grønlandske erhvervsliv, og der vil være masser af links til artikler og hjemmesider med interessant og nyttig viden.

Det er også her på www.csr.gl, at du vil kunne finde en gennemgang af de temaer, som CSR Greenlands bestyrelse har besluttet at prioritere, som fx uddannelse og kompetenceudvikling, inklusion og det rummelige arbejdsmarked og miljø.

Partnerskaber med for eksempel Grønlands Selvstyre, kommunerne og NGO’erne bliver beskrevet, ligesom konkrete projekter får et ord eller to med på vejen.

Selvfølgelig vil hjemmesiden også indeholde oversigt over både bestyrelse, sekretariat og medlemsvirksomheder, og du vil kunne læse og downloade alle de publikationer CSR Greenland har udgivet.

Comments (0)Number of views (3878)

Author: SuperUser Account

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud