da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Rapport om to års engagement

Published on 1. november 2015

Rapport om to års engagement

Netværksmøder, workshops med medlemmer, foredrag, konferencer, kurser, politiske dialogmøder, hjælp til rapportering, projekter på tværs af sektorer, partnerskaber med offentlige myndigheder og meget, meget mere.

Det er noget af det, du kan læse om i CSR Greenlands allerførste såkaldte Communication On Engagement rapport, som vi netop har uploadet til FNs Global Compacts hjemmeside.

Tidligere har det kun været Global Compacts medlemsvirksomheder, der har mødt kravet om rapportering, men nu skal også organisationer og foreninger rapportere om deres aktiviteter og mål. 

Den første rapport fortæller om perioden juni 2013 - juni 2015, og det er med stolthed,at CSR Greenlands sekretariat har afleveret en rapport om vores mange arrangementer og indsatser. Få et indtryk af, hvad vi laver for og ikke mindst sammen med vores medlemsvirksomheder ved at læse rapporten her.

Comments (0)Number of views (2967)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud