da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Sæt pris på rapportering

Published on 29. april 2016

Sæt pris på rapportering

Laver din virksomhed en effektiv CSR-indsats? Er I målrettede og resultatorienterede? Når I jeres mål - og er I gode til at fortælle om både resultater, successer og udfordringer i jeres rapportering?

Eller kender du andre virksomheder, der er dygtige til at dokumentere og beskrive deres arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed? Så har du nu muligheden for at indstille virksomheden til CSR Prisen 2016. 

Det er foreningen FSR - danske revisorer, der for 22. gang uddeler priser inden for rapportering om Corporate Social Responsibility, og foreningen opfordrer også grønlandske virksomheder til at deltage.

For at deltage, skal man senest den 1. juni udfylde en indstillingsblanket og sende den til bedømmelse.

Der uddeles priser i tre kategorier af virksomheders størrelser, og man kan både indstille en hel CSR-rapport eller dele af den, med fokus på et bestemt område som fx miljø, sociale forhold og medarbejderforhold, menneskerettigheder, antikorruption m.m.

Vurderingerne af de indsendte rapporter lægger vægt på fx relevans, klarhed og troværdighed.

CSR Greenland vil gerne opfordre sine medlemmer til at deltage med indstillinger til priserne, der kan være med til at sætte fokus på grønlandske virksomheders strategiske og imponerende arbejde med bæredygtig udvikling og samfundsansvar.

 

Du kan læse mere om indstillingerne og kriterierne her.

Indstillingsblanketten, der skal bruges til deltagelse, finder du her.

Comments (0)Number of views (2883)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud