da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Virksomheder i skole

Published on 21. november 2016

Virksomheder i skole

Fredag den 18. november 2016 mødtes syv virksomheder i Sisimiut med 9. a+b i Minngortuunnguup Atuarfia i Sisimiut. I løbet af de to timer, der var afsat til mødet, fik eleverne mulighed for at høre, hvad de enkelte virksomheder arbejder med, og hvilke muligheder der er for arbejde disse steder etc.

Arrangementet var et led i arbejdet med det toårige CSR Greenland projekt "Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne", som i perioden 2015-2017 gennemføres i byerne; Paamiut, Sisimiut og Aasiaat. Fokusgruppen er netop de 9. klasser, som virksomhederne mødtes med i Sisimiut.

Virksomhederne har siden 2015 gennemført flere aktiviteter, hvor virksomhederne kommer til skolen og mødes med de samme elever, som også har besøgt virksomhederne i byen.

CSR-projektet har til formål at motivere disse elever til at fortsætte i uddannelsessystemet efter folkeskolen, gennem et særligt intensiveret samarbejde mellem skolen og det omkringliggende erhvervsliv.

Tola Ludvigsen og Karl Berthelsen er klasselærere for hhv. 9. a og b.

- Takket være projektet har eleverne nu allerede kontakt med virksomhederne, som de senere på skoleåret skal søge praktikplads hos. Vi kan mærke, at de udviser større modenhed, har øget motivation for at opnå større viden, og har større selvtillid. Mange af dem har også allerede en ide om hvilken voksenuddannelse de vil søge senere hen. De stiler højt, siger Tola Ludvigsen.

Comments (0)Number of views (3343)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud