da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Hvor kommer vi fra og hvor skal vi hen?

Published on 4. februar 2015

Hvor kommer vi fra og hvor skal vi hen?

Kursen er sat for de næste tre års arbejde i CSR Greenland, og den fortsætter det hidtidige fokus på seks valgte hovedområder. Inden for ”uddannelse/kompetenceudvikling” og ”det rummelige arbejdsmarked” vil vi stadig spille rollen som iværksættende og drivende, inden for ”sundhed” og ”miljø” vil vi fasthold og udvikle de partnerskaber og projekter, vi allerede har og med hensyn til ”antikorruption” og ”børn/unge” vil vi støtte eksisterende NGO’er.

Dette kan læses i dokumentet ”Strategi 2015-17”, som kan læses i sin fulde udstrækning her på hjemmesiden under menupunktet ”Om os”. Dokumentet indeholder også baggrunden for stiftelsen af CSR Greenland i 2010, der er den nyeste definition på CSR, du kan finde organisationens vision og mission og ikke mindst begrundelsen for, hvorfor virksomheders samfundsansvar og forretning hænger mere sammen end nogensinde. Strategien er vedtaget af CSR Greenlands bestyrelse. 

Comments (0)Number of views (3535)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud