da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Grønt er det nye sort

En mands affald - en andens mands guld. Ordsproget passer godt på den nye trend i erhvervslivet, hvor virksomheder bliver matchet, og opnår gevinst ved at udveksle restprodukter fra deres produktion - såkaldte industrielle symbioser.

Uddannelsessamarbejde mellem Grønland og EU

Tirsdag d. 28. oktober mødtes fungerende formand for Naalakkersuisut, Kim Kielsen, og EU kommissær for Udvikling, Andris Piebalgs, for at underskrive Grønlands Selvstyres landestrategi. 

Ønsker mere fokus på miljøledelse

Konkret vil den danske regering stille krav til de 1100 største danske virksomheder om, at de skal forholde sig til miljøet, når de udarbejder årsregnskab i kraft af, at miljø indføres som rapporteringskrav.

CSR konference 2014

Hvordan kan erhvervsliv og det offentlige arbejde sammen om at få så mange hænder i spil som muligt? Dette og meget mere sætter vi til debat på årets CSR konference den 26.11.2014.

Videoer med de nominerede til CSR Awards

Den 30. til 31. oktober kåres de virksomheder i Danmark, der kombinerer forretning med samfundsansvar, og dermed viser hvordan arbejdet med CSR kan gøres i år 2014.

Nordisk pris kan gå til Saligaatsoq-Avatangiiserik

Når de prestigefyldte priser fra Nordisk Råd uddeles i Stockholm i næste uge, så er Saligaatsoq-Avatangiiserik med i opløbet af nominerede og har chancen for at vinde 350.000 kroner.

Qassit - online læring om økonomi

GrønlandsBANKEN lancerer online læringsunivers til folkeskolens 8.-10. klassetrin, som skal hjælpe eleverne med at lære om matematik og hverdagsøkonomi.

Banken hjalp med landsindsamlingen

I GrønlandsBANKEN tror de på, at man kan gøre en forskel gennem socialt og frivilligt arbejde, og i fredags sad 8 medarbejdere fra GrønlandsBANKEN klar ved tasterne under landsindsamlingen, til fordel for Foreningen Grønlandske Børn.

Miljøledelse ses på bundlinjen

Verdensnaturfonden WWF tegner portræt af miljøprojektet Clean Greenland - Green Companies.

Miljøstøtte til Arktis

Dancea er en miljøstøtteordning for Arktis, der administreres af Miljøstyrelsen. Formålet er at sikre en miljømæssig bæredygtig udvikling af Arktis. Søg nu!
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud