da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Arctic Circle - den menneskelige dimension

Den årlige ‘Arctic Circle’ konference i Reykjavik var fyldt med grønlandske og internationale perspektiver på udviklingen i Arktis. Ud over den forventelige fremhævning af klimaforandringerne, så var det behovet for uddannelse, viden og kompetencer, der prægede debatten.

CSR Greenland på Arctic Circle

Under overskriften ’Corporate Social Responsibility in the Arctic – lessons learned’ var CSR Greenland vært for et panel på Arctic Circle konferencen i Reykjavik. Panelet diskuterede erfaringer med CSR arbejdet fra de nordiske lande, Island og Grønland.

Inspiration med Lego og leg

Årets CSR Awards tidligere på måneden blev fejret i Vejle med et fuldt dagsprogram med spændende internationale talere, mindre workshops og selvfølgelig uddeling af årets priser.  CSR Greenland var med for at få inspiration til CSR arbejdet i Grønland og spotte trends fra udlandet.

Vil du være kultur-frivillig?

Når flere end 100 kunstnere og artister fra hele Norden kommer til hovedstaden og optræder ved en lang række arrangementer i dagene 21.-25. oktober på Nuuk Nordisk Kulturfestival 2015, så vil byen syde af liv, musik, kunst, litteratur og kultur i bredeste og bedste forstand. Der er brug for dig som frivillig!

Mødetider og CV for skoleelever

Hvorfor stilles der krav om at møde til tiden? Hvad er et CV og betyder det noget, om du dukker op til jobsamtale med huller i bukserne eller kasket ned over øjnene? Det kan være svært for folkeskole-elever at vide, hvilke krav og forventninger de vil møde i det "voksne" erhvervsliv - og derfor skal de forberedes bedre.

Fornyet samarbejde om sundhed

I dag, den 1. oktober, har CSR Greenlands formand Brian Buus Pedersen og naalakkersuisoq for Sundhed, Doris Jakobsen, underskrevet partnerskabsaftale på sundhedsområdet.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud