da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Natur- og miljøpris gik til Reykjavik

Kommunens brede og målbevidste miljøengagement ligger til grund for modtagelsen.

Bl.a. er Reykjavik den eneste hovedstad i Norden, som har ubehandlet rent drikkevand af særlig høj kvalitet, i alle huse, og 87% af kommunens køretøjer kører på gas eller el.

RG vil støtte efterskoleelever

Grønlands største arbejdsplads, Royal Greenland, har netop lanceret et nyt CSR-initiativ. Virksomheden tilbyder fra næste skoleår at betale blandt andet ophold, lommepenge og julerejse for op til fire børn af medarbejdere i koncernen.

Forum for bæredygtige indkøb

Forum for Bæredygtige Indkøb er et netværk for dig, der ønsker faglig sparring, inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du kan omstille til bæredygtige indkøb. Herunder hvilke krav du skal stille til leverandører, hvordan du kontrollerer leverandører og forslag til bæredygtige produkter.

Ny booklet om rapportering

Global Reporting Initiative (GRI) har lanceret en online booklet til brug for små- og mellemstore virksomheder, der overvejer om CSR Rapportering er relevant for dem, og hvordan de skal gribe det an.

Tag ansvar i valgkampen

Transparency International Greenland (TIG) har sat en kampagne om gennemsigtighed i gang op til valget den 28. november. Det er nemlig op til vælgerne at sige nej til korruption og nepotisme, og forlange åbenhed, gennemsigtighed og borgerindragelse af de folkevalgte, mener organisationen. 
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud