da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Hjælpende hænder og 20.000 kr

Lørdag den 31. oktober rullede landsindsamlingen til fordel for Red Barnet over skærmen. Det skete med assistance fra blandt andet GrønlandsBANKENs hjælpende hænder. I alt 7 af bankens medarbejdere fra Nuuk havde nemlig meldt sig som frivillige under indsamlingsshowet.

Miljøarbejdet skal understøtte forretningen

Solceller på taget i byer uden vandkraft understøtter omlægning til vedvarende energikilder og reducerer på sigt løbende omkostninger til energiforbrug; deltagelse i den årlige oprydningsdag Saligaatsoq - Avatangiiserik i de byer, hvor virksomhederne er til stede, sætter fokus på håndtering af affald; og udskiftning af lyskilder, print på begge sider, videokonference-faciliteter og indkøb af miljømærkede produkter mindsker forbrug af ressourcer og ansporer en mere miljøvenlig adfærd. Disse er blandt de mange initiativer, som de seks virksomheder i partnerskabet Clean Greenland - Green companies har sat i værk gennem de seneste to år.

Rapport om to års engagement

Netværksmøder, workshops med medlemmer, foredrag, konferencer, kurser, politiske dialogmøder, hjælp til rapportering, projekter på tværs af sektorer, partnerskaber med offentlige myndigheder og meget, meget mere.

Det er noget af det, du kan læse om i CSR Greenlands allerførste såkaldte Communication On Engagement rapport, som vi netop har uploadet til FNs Global Compacts hjemmeside.

Værdi er mere end en pris

Budskabet om, at virksomheden møder flere og flere krav fra kunder, som handler om andet og mere end produkternes pris, var hovedpointen i oplægget fra Royal Greenlands CSR-ansvarlige, Lisbeth Due Schönemann-Paul, ved konferencen ”Er billigst altid bedst?” torsdag den 29. oktober 2015.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud