da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Det nytter at tænke på miljø - også på kontoret

Flere end 300 private og offentlige kontorer fra Qaanaaq til Nanortalik modtager i denne tid iøjnefaldende og oplysende plakater, der med et smil husker os på en række gode råd til at passe bedre på miljøet.

Fabriksbesøg og uddannelse i forsamlingshuset

Der har stået både besøg på den lokale fiskefabrik, skrivning af CV og uddannelsesmesse i forsamlingshuset på skoleskemaet for 9. klasse i Paamiut inden for en måned.

Millioner til forskning i grønt brændstof

Villumfonden i Danmark har netop doneret hele 150 millioner kroner til et nyt center, der skal udvikle bæredygtige brændstoffer og kemikalier.

Sund mad – men ingen kostpolitik

Der er masser af grønlandske virksomheder med gratis frugtordninger for medarbejderne, og mange steder er der også fokus på sund mad i kantinen. Der er til gengæld meget få, der har en egentlig kostpolitik.

Qeqqata sætter pris på bæredygtighed

Solpaneler på sydvendte fjeldsider og øget brug af iPads i naturfagsundervisningen. Det er to meget forskellige projekter, der har det tilfælles, at deres "bagmænd" blev belønnet med en af de årlige bæredygtighedspriser fra Qeqqata Kommunea.

Hjælpende hænder fra banken til kriminalpræventivt råd

Mere end 1.000 såkaldte dialogspil fra Det Kriminalpræventive Råd PiSiu er nu på vej ud til alle børnehaver og skoler i Grønland.  Det er de blandt andet takket være assistance fra GrønlandsBANKENs hjælpende hænder.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud