da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Velkommen til to nye

CSR Greenland er glade for og stolte af at kunne byde velkommen til to nye medlemmer. Det er BankNordik og Kalaallit Ejendomme A/S, der har meldt sig ind og er klar til at deltage i det store og strategiske arbejde med samfundsansvar sammen med de øvrige 35 medlemmer i organisationen.

2014 - et godt år for CSR

Masser af arrangementer for medlemmer som fx netværksworkshops, faglige gå-hjem-møder, kurser og konference, udvikling af partnerskaber på sundheds- og miljøområderne, øget dialog med naalakkersuisut og kommunerne, forberedelse af et ambitiøst skoleprojekt. Det er blot nogle af de mange aktiviteter, som CSR Greenland gennemførte i 2014.

Partnerskab med Sydgrønland

CSR Greenland og Kommune Kujalleq har i februar indgået en partnerskabsaftale, der har fokus på lokal udvikling og kompetenceløft. 

Klar, parat, ryd op

Så er planlægningen af dette års Saligaatsoq oprydningsdag gået i gang. I år bliver arrangementet gennemført torsdag den 11. juni, og ambitionen er at få endnu flere byer med, ud over sidste års deltagere Nuuk, Sisimiut og Ilulissat.

CSR for håndværkere

Der var både røde pølser, nyt værktøj og bæredygtig info at hente for de mange håndværkere, der lagde vejen forbi Håndværkermessen hos byggemarkedet Stark i Nuuk den 17. og 18. marts.

CSR i arbejdstøjet

13 deltagere fra Kommune Kujalleq, GrønlandsBANKEN, Nukissiorfiit, Inuili, Mælkebøttecentret, GME, BankNordik og Campus Kujalleq var med, da CSR Greenland i sidste måned arrangerede en todages workshop i Qaqortoq.

De unge og bæredygtigheden

Når de studerende har færdiggjort deres uddannelse i Qaqortoq og skal rejse til hjembyen, så kan kufferter og tasker være ”vokset” undervejs, og det kan være en ekstra udgift at skulle betale for overvægt på flyveturen. Derfor kan det give mening at efterlade noget af tøjet til de nye studerende, der kan få glæde af det. 

Indsats mod madspild

 Døgn-Netto i Danmark har indledt et samarbejde med Non-Profit Organisationen Fødevarebanken, om at donere overskydende mad til organisationer, der hjælper socialt udsatte.

Skoleklasse arbejder med miljø - lokalt og globalt

Når der i maj afholdes en international konference i Malaysia for børn og unge om emnerne miljø og klima, så håber de 24 elever i 9.A på Atuarfik Hans Lynge i Nuuk, at de er med som deltagere.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud