da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Frivillige fra kysten og madlavning i stor stil

35 medarbejdere fra Kalaallit Nunaanni Brugseni, heraf 12 fra kysten, var frivillige under Arctic Winter Games for nylig i Nuuk. Heriblandt var Charlotte Olsen, der er filialleder i Brugseneeraq i Sisimiut, og hun glædede sig på forhånd.

Medaljer, tørfisk og frivilligt arbejde

25 medarbejdere fra Royal Greenland arbejdede frivilligt under de nyligt afholdte Arctic Winter Games. Heraf kom fire fra virksomhedens afdeling i Aalborg, der havde fået mulighed for at rejse til Nuuk for at hjælpe til, ligesom medarbejdere fra kysten havde fået billetten til hovedstaden betalt af arbejdsgiveren for at arbejde som frivillig.

Tilbud om workshop

Air Greenland har været medlem af CSR Greenland siden stiftelsen af organisationen i 2010 og har både CSR strategi og politik, ligesom de rapporterer om arbejdet med samfundsansvar hvert år. Selskabet er med i vores miljøledelsesprojekt Clean Greenland – Green Companies og deltager ofte i CSR Greenlands aktiviteter. For nylig valgte virksomheden også at benytte sig af tilbuddet om en workshop, hvor CSR Greenlands sekretariat tilrettelægger et program helt specifikt efter virksomhedens ønsker og behov.

Alle fortjener en hverdag med indhold

I detailkæden Pisiffik er det et normalt at have kolleger, som har et særligt behov. Det kan være nedsat tid, hensyn til et handicap, begrænset uddannelse eller behovet for en ny chance. I alle seks grønlandske byer, hvor Pisiffik har butikker, er der ansatte på specielle vilkår, og det er noget, som selskabet sætter en stor ære i. Alle fortjener en hverdag med indhold eller blot en ny chance, lyder begrundelsen.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud