da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Har du en god miljøhistorie?

Som optakt til dette års store Saligaatsoq Oprydningsdag den 11. juni, så har vi lanceret en lille konkurrence om at finde de gode affalds- og miljøhistorier ude i medlemsvirksomhederne. 

Hvad er væsentligst?

Det kan være svært at afgøre for virksomhederne, hvilke kriterier, mål og resultater, der er vigtigst at rapportere om i den årlige rapportering om sit samfundsansvar.

Indstil jeres rapportering til CSR-prisen 2015

FSR - danske revisorer har lanceret CSR Prisen 2015, som sætter fokus på god rapporteringspraksis inden for CSR og integeret rapportering. I kan være med ved at indstille jeres rapportering senest den 1. juni, 2015.

Renere miljø betaler sig

En millionbesparelse på elregningen, banklån til miljøforbedringer, udnyttelse af solenergi, smartere flyvning og mindre tallerkner i kantinen. Det er blot nogle af resultaterne og indsatserne i det første år af det treårige, strategiske miljøprojekt ”Clean Greenland – Green Companies”, som er et samarbejde mellem Verdensnaturfonden WWF og syv af CSR Greenlands medlemsvirksomheder.

Øget socialt engagement i GrønlandsBANKEN

I den netop offentliggjorte CSR-redegørelse fra GrønlandsBANKEN kan man læse, hvordan bankens medarbejdere i løbet af 2014 ikke kun har arbejdet dedikeret med at udvikle forretningen, men også med at tage deres del af samfundsansvaret.

Qeqqata videreudvikler kompost-projekt

Det KAN lade sig gøre - at omdanne organisk affald til kompostjord, selv om det foregår nord for polarcirklen og i en gammel kølecontainer.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud