da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Partnerskab indgået med Sermersooq

CSR Greenland og Kommuneqarfik Sermersooq vil i endnu højere og mere forpligtende grad gå sammen om at motivere de små og mellemstore virksomheder i kommunen til at arbejde mere med CSR.

Sæt pris på rapportering

Laver din virksomhed en effektiv CSR-indsats? Er I målrettede og resultatorienterede? Når I jeres mål - og er I gode til at fortælle om både resultater, successer og udfordringer i jeres rapportering?

Eller kender du andre virksomheder, der er dygtige til at dokumentere og beskrive deres arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed? Så har du nu muligheden for at indstille virksomheden til CSR Prisen 2016. 

Vedtægter - nu også på grønlandsk

På CSR Greenlands ordinære generalforsamling for nylig blev der godkendt vedtægtsændringer, der blandt andet åbner for at også offentlige institutioner som fx skoler, sportshaller og museer kan blive medlem af organisationen.

Partnerskaber er som ægteskaber

Først får man øje på hinanden, lidt på afstand. Fatter måske interesse, synes at den anden er sympatisk og gør nogle spændende ting. Man introduceres til hinanden, mødes nogle gange, god kemi opstår og man bliver enige om, at man gerne vil følges ad mod et fælles mål og skabe fælles oplevelser og resultater sammen. Man forpligter sig, siger ja til hinanden, og efterfølgende tager man med jævne mellemrum sit forhold op til evaluering – vil man stadig samme vej? 

Bæredygtige partnerskaber til nordisk netværksmøde

Tirsdag den 19. April begynder et todages nordisk netværksmøde for Global Compact, på Hotel Arctic i Ilulissat. Overskriften er ”Partnerships for Sustainability”, og de 70 deltagere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Grønland er klar til at diskutere bæredygtighed og se eksempler på vellykkede partnerskaber mellem det offentlige, det private og NGO’er.

Samfundsansvar - nu også for skoler og institutioner

Siden stiftelsen af CSR Greenland i 2010 har organisationen været samlingssted for grønlandske virksomheder, der beskæftiger sig med samfundsansvar og bæredygtig udvikling. På torsdagens ordinære generalforsamling blev der godkendt en vedtægtsændring, der gør det muligt for en række offentlige institutioner at blive medlem.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud