da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

TIMI ASIMI Task Force – unge klar til arbejde

Det handler om at tage samfundsansvar, og tage vare på naturen. Gennem fire år har 135 unge været igennem ungdomsprogrammet TIMI ASIMI. Blandt disse unge er der altid en TIMI ASIMI ånd og frivillighed, som gør, at de med superkort varsel stiller op til forskellige arbejdsopgaver. Det er TIMI ASIMI Task Force.

Skoleprojekt skudt i gang

Med vellykkede og velbesøgte workshops i fire byer er CSR Greenlands ambitiøse uddannelsesprojekt ”Virksomhederne ud i skolerne – skolerne ud i virksomhederne” nu sat i gang.

GrønlandsBANKENs CSR-rapport får ros

GrønlandsBANKEN er det tredjebedste pengeinstitut til at rapportere om CSR-arbejde. Det viser en ny kortlægning af kongerigets 100 største børsnoterede selskaber ifølge GrønlandsBANKENs hjemmeside.

Læs for livet

Organisationen ”Læs for livet” etablerer små biblioteker til udsatte børn og unge, der er anbragt på institutioner. Målet er at give disse udsatte unge adgang til gode bøger, lyst til at læse og forbedre deres mulighed for at bryde en social arv.

Miljøpris til skoleklasser

Naalakkersuisoq Mala Høy Kúko uddelte tirsdag den 23. juni  Miljø- og Naturprisen 2015 til to vindere, nemlig Avanersuup Atuarfia i Qaanaaq og 9.A fra Atuarfik Hans Lynge i Nuuk.

Tak for oprydningen

Igen i år blev CSR Greenlands fælles oprydningsarrangement en stor succes. Torsdag den 11. juni  - og i ugerne før og efter - blev der samlet affald og gjort rent i en række byer rundt om i Grønland.

Der ryddes også op på kysten

RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud