da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Tele-Post donerer computere til Kofoeds Skole

Snart vil brugerne af det nyåbnede værested Kofoeds Skole i Nuuk kunne skrive jobansøgninger, blive undervist og lignende på computere. Tele-Post har doneret ti computere og ti mobiltelefoner til værestedet, som virksomheden ser et stort potentiale i.

Toyota og regnskoven

Mens mange store virksomheder i efterhånden mange år har arbejdet hver især med bæredygtighed og social ansvarlighed gennem miljøpolitik, integration og lignende, så er trenden nu at der opstår flere og flere partnerskaber på tværs af virksomheder, organisationer, myndigheder og så videre. Ud fra devisen om, at sammen løfter vi mere, så bliver det stadigt mere almindeligt, at fx store internationale koncerner går sammen med NGO’er om konkrete og ambitiøse projekter.

Rapportering på plads

Når man som virksomhed tilslutter sig det verdensomspændende CSR-initiativ,  FNs Global Compact, så forpligter man sig til både at arbejde med organisationens ti principper om menneske- og arbejdstagerrettigheder, klima og miljø samt antikorruption, og til at rapportere om det. Det skal ske i de såkaldte COP-rapporteringer (Communication On Progress), og Air Greenland har netop offentliggjort sin rapport for 2015 på Global Compacts hjemmeside.

Ros for nordisk netværksmøde

Da CSR Greenland i april var vært for det halvårlige møde i FNs Global Compacts nordiske netværk, blev der talt om bæredygtige partnerskaber og samarbejdsprojekter på tværs af sektorer, og derudover fik deltagerne mulighed for at opleve isfjelde, slædehunde og nordlys. Møderne i netværket afholdes som nævnt hvert halve år, for første gang i Grønland.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud