da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Unge: Virksomheder skal løfte mere

Et overvældende flertal af nutidens unge mener, at virksomheder i fremtiden skal spille en langt mere aktiv rolle i løsningen af samfundets problemer.

Aleqa talte om CSR i New York

I forbindelse med sin deltagelse i FNs internationale klimatopmøde i New York i denne uge var formand for Naalakkersuisut Aleqa Hammond også med til et møde med flere statsledere og topledere fra det private erhvervsliv for at diskutere virksomheders samfundsansvar.

Paamiut-borgere skal sortere affaldet

Glas, metal, farligt affald, storskrald og ”almindeligt” husholdningsaffald. Det er de fem bunker, som borgerne i Paamiut fremover skal sortere deres affald i. Sorterings-projektet er sat i gang af Kommuneqarfik Sermersooq og formålet er både at mindske trykket på byens dump og at gavne miljøet gennem øget genbrug. 

Konference om værdiskabende CSR

Konference i DK den 6. oktober med temaet: Hvordan skaber virksomhederne værdi med CSR? Hvad siger nye analyser om virksomhedernes erfaringer med CSR - og hvem vinder priserne for bedste CSR-rapportering 2014?

Kursus gennemført

11 deltagere fra 8 forskellige arbejdspladser brugte en smuk septembertirsdag på at få en grundig introduktion til arbejdet med samfundsansvar i virksomhederne. 

Del en praktikant

”Nukissiorfiit søger virksomheder i hele Grønland, der vil dele en studerende med os. Vi arbejder med teknik, administration, el- vand- og varmeforsyning, regnskab, miljø, kommunikation, HR, logistik, indkøb og jura.”

Sådan står der i en helsides annonce i Sermitsiaqs uddannelsestillæg, der udkom 22. august.

Et sundt partneskab

En sundere livsstil med mindre sygdom og større trivsel for den enkelte. Det er til gavn for såvel borgerne, deres arbejdspladser og samfundet generelt, og det er baggrunden for, at CSR Greenland i maj 2012 indgik et partnerskab med Departementet for Sundhed og Infrastruktur. 

Popcorn og fælles rejsning

Begrebet ”strategisk sundhedsledelse” KAN lyde lidt tørt og teoretisk, men netværksmødet mandag den 8. september i Nuuk var alt andet end det. På en intens eftermiddag bidrog såvel oplægsholdere som deltagere til en livlig debat, inspirerende erfaringsudveksling og konkrete forslag til samarbejdsprojekter i fremtiden.
RSS

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud