da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Spild gør alle fattigere

Published on 13 June 2016

Spild gør alle fattigere

”Spild gør alle fattigere. Jeg er glad for, at en ny stærk alliance mellem offentlige og private aktører vil levere et effektivt redskab til at håndtere den globale madspildsudfordring. Den nye standard vil reducere de økonomiske tab for både forbrugere og industri, lette presset på vores naturressourcer og bidrage til opfyldelsen af de ambitiøse målsætninger i SDG’erne (FN’s bæredygtighedsmål, red.). Vi har brug flere løsninger af denne type til gavn for både mennesker, profit og planet”.

Sådan sagde den danske udenrigsminister Kristian Jensen (V) i forbindelse med lanceringen af en ny,international standard for målingen af madspild. Standarden, Food Loss and Waste Standard er udviklet af den danskledede organisation Global Green Growth Forum (3GF).


Madspildsmåleren giver virksomheder og myndigheder et værktøj til at opgøre og dermed bekæmpe madspild, der er et af FNs internationale bæredygtighedsmål.


Madspildsmåleren er omtalt i en artikel på www.csr.dk og den kan læses her.

Comments (0)Number of views (4526)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud