da-DKkl-GLen-GB

Nyheder

Skoleprojekt til søs

Published on 15 September 2015

Skoleprojekt til søs

Der blev snakket fremtidsdrømme, uddannelsesplaner og samfundsansvar med de unge, men også om konkret skoleprojekt og generel bæredygtighed med de lokale virksomheder, da CSR Greenlands to sekretariatsmedarbejdere deltog på SeaShow2015 i uge 37.

SeaShow går ud på, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner flytter om bord på passagerskibet Sarfaq Ittuk i en uge og sejler langs den grønlandske vestkyst med ophold i de større byer for at være i dialog med såvel de unge mennesker i byerne - primært de ældste folkeskoleklasser - og også det lokale erhvervsliv. I hver by er der "åbent skib", hvor de unge, deres lærere og forældre og andre interesserede kan komme om bord og besøge de mange stande med oplysninger om efterskoleophold, uddannelsesvejledning, virksomheder og i år for første gang altså en stand med CSR. Her talte studentermedhjælper Paninguak Bendtsen med gæsterne om fremtidsdrømme, planer, behovet for at læse lektier, komme op om morgenen og så videre. I hver by var der desuden møder med det lokale erhvervsliv, hvor projektmedarbejder Pia Christensen Bang holdt oplæg alle steder om CSR Greenlands ambitiøse skoleprojekt "Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne". Projektet er i gang i to af de besøgte byer, nemlig Aasiaat og Sisimiut, og begge steder suppleredes oplægget af personlige beretninger fra de virksomheder, der allerede er med i projektet. Du kan læse mere om projektet her på hjemmesiden under fanebladet Aktiviteter/Projekter og partnerskaber/Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne.  

Comments (0)Number of views (3977)

Author: CSR Greenland

Categories: Uncategorized

Tags:

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

CSR Greenland       Jens Kreutzmannip Aqq. 3     Postboks 73     3900 Nuuk     csr@csr.gl     +299 363716

 

onitsuka tiger singapore kate spade uk billig nike free zapatillas running asics hollister outlet asics nimbus abercrombie uk nike free tilbud